Skip to main content

Ишлеме

Либера ЕООД е фирма с дългогодишна история и традиции във предлагането на  производство на ишлеме. Работим с материали на клиента или с такива осигурени от нас. Изработваме качествени и оригинални продукти, които отговарят на най-високите стандарти в модния бранш. Имаме изградени партньорства със доказани световни компании и ще сме щастливи да се присъидините към нашите клиенти.

Ние предлагаме за вас:

  • Ръчна изработка на бродерии – използваме различни техники и стилове на бродиране, за да придадем уникален вид на всяко изделие.
  • Апликации с мъниста, сваровски камъни и капси – добавяме блясък и елегантност на вашите продукти с помощта на красиви и качествени декорации.
  • Аксесоари в модния бранш от кожа, плат, рафия и синтетика – изработваме разнообразни аксесоари, украси върху чанти, колани, шапки, шалове, ръкавици и други, които са в съответствие с последните тенденции в модата.
  • Плетени изделия и аксесоари – плетем уютни и топли изделия, като използваме висококачествени прежди и вълни.
  • Модни предложения за декорация на чанти, дрехи, обувки и бижута – създаваме модни комбинации и ансамбли, които подчертават вашата индивидуалност и стил.
  • Разработка на вашите идеи и лични предложения за красива декорация.

Нашите ключови предимства

Коректност

Спазваме всички договорени условия и се отнасяме с уважение към нашите клиенти и партньори. Работим с прозрачност и честност, без да правим компромиси с качеството на нашите продукти и услуги.

Професионализъм

Разполагаме с квалифициран и опитен екип, който се ангажира с всяка задача и проект. Постоянно се усъвършенстваме и следим новите тенденции и технологии в нашата област.

Работа в срок

Завършваме нашите поръчки в уговорения срок, без да правим отстъпки от стандартите за качество. Планираме и организираме нашата работа така, че да изпълняваме нашите ангажименти без забавяне.

Конкурентни цени

Предлагаме атрактивни и разумни цени, които отговарят на бюджета и очакванията на нашите клиенти. Стремим се да осигурим най-добрата стойност на нашите партньори.

Свържете се с нас

Ако искате да се възползвате от нашите услуги, можете да се свържете с нас на телефон +359887659113 или да ни пишете на email: office@liberabg.com. Ще се радваме да ви консултираме и да ви предложим най-доброто решение за вашия бизнес.

Галерия

Close Menu

Връзка с нас

Либера ЕООД
5800 Плевен
ул.Дойран 9

T: +359887659113
E: office@liberabg.com