Skip to main content

За нас

Либера ЕООД

Либера ЕООД е фирма, която се занимава с ръчна изработка на бродерии, апликации с мъниста, сваровски камъни и капси.

Фирмата Либера започва своето съществуване с изработки на изделия за фирма PRADA – Италия.

Със своето отлично качество, срокове за изработка и отлични цени  предизвиква интерес и на други модни фирми като: Tom Ford, Gucci, Dior, D&G и др.

Взима своето участие и в изработката на Висша мода, Сценични аксесоари и облекла, Детски модни украси. Уникати

Ние предлагаме разнообразие от аксесоари в модния бранш от кожа, плат, рафия и синтетика, както и плетени изделия и аксесоари.

Нашата мисия е да внесем красота, стил и оригиналност във всеки гардероб.

Ние сме фирма с дългогодишен опит и традиции в областта на бродирането и плетенето. Работим с висококачествени материали и съвременни технологии, за да постигнем перфектни резултати. Насочваме  нашето внимание към детайлите, креативността и индивидуалния подход към всеки клиент.

Запознати сме с последните модни тенденции и предлагаме модни предложения за чанти, дрехи, обувки и бижута, които да допълват и подчертават вашия стил и личност. Създаваме уникални и ексклузивни продукти, които да ви отличават и да ви правят да се чувствате специални.

Ценим нашите клиенти и се стремим да им предоставим най-доброто обслужване и качество.  Отворени сме за сътрудничество и обратна връзка и ще се радваме да изпълним вашите индивидуални поръчки и желания.

Ние вярваме, че нашите продукти могат да ви донесат радост и удовлетвореност.

Ако искате да се запознаете с нашата работа, можете да разгледате нашия сайт liberabg.com или да се свържете с нас, за да ви изпратим презентация на нашата работа.

Close Menu

Връзка с нас

Либера ЕООД
5800 Плевен
ул.Дойран 9

T: +359887659113
E: office@liberabg.com